Argatu' - Marfar Pierdut
Si eu ma numar printre persoanele care au simtit ajutorul sf efrem.acesta ne a ajutat in legatura cu achizitia locuintei pe care ne o dorim atat de tare,copilul fiind pe drum iar noi nu ne mai doream sa stam cu chirie.se apropia cu pasi repezi termenul limita de depunere a banilor pt apartament.se pare ca datorita birocratiei si a altor chestiuni banca nu parea sa se incadreze in termenul nostru.am citit o rugăciune grabnic ajutatoare catre sf efrem si l am rugat din suflet sa faca o minune cu noi.si minunea s a produs chiar de a2a zi .desi parea aproape imposibil termenul ni s a prelungit si astazi,la distanta de fix o saptamana peste termenul initial tranzactia s a efectutat.astfel nu am pierdut nici avansul dat si am devenit si proprietari.sfantul s a indurat sa ma ajute si pe mine,chiar daca simt ca poate nu as fi meritat si rugaciunile mele nu au fost atat de dese ca si ale altora .
Argatu' - Marfar Pierdut
Am tot citit imvatamintele si raspunsurile dvs. Intrebarea mea este ,Cum poti sa mai crezi in divinitati atunci cand te-ai rugat toata viata si nu ai facut rau la nimeni si ai fost un bun crestin si atunci cand ai dat de necazuri si ai cerut ajutorul lui D-zeu nu ai avut nici cel mai mic semn de la el.Cum poti sa mai crezi cand totul se intoarce impotriva ta pentru tot binele pe care lai facut.Chiar miam pierdut speranta si am incetat sa mai cred in minuni ,mai ales D-zeisti. 041b061a72